nyomdai és webes kreatív munkák

Grafikai stúdió

célirányos vizuális kommunikáció

Grafikai stúdiónk szolgáltatásai:

KREATÍV ÖTLETPARK: teljeskörű vizuális kommunikáció cégarculattól, képi ötletektől a szövegírásig GRAFIKAI TERVEZÉS: nyomdai kiadványok, standtervezés, csomagolástervezés  TELJESKÖRŰ NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉS: tördelés, nyomdai előkészítés ONLINE DESIGN: weblaptervezés, honlapépítés, dinamikus bannerek
SZKENNELÉS: diaszkennelés A4 méretig, akár 4800 dpi-vel.

grafikai munkák

Két Fontos Szempont

MIKOR ÉRI MEG?

Hozzáértő grafikussal mindenképpen megéri. Hatalmas az információs zaj és a nem kellő szakértelemmel elkészített reklámanyagok nem képesek elérni céljukat. Ez duplán veszteség a megrendelőnek, mert a nyomdai kiadások mellett potenciális ügyfeleket is veszíteni fog. Honnan tudhatja, hogy egy grafikus valóban jó?  A referenciák mellett többek közt a valóban releváns kérdések feltételéből!

Mit érdemes átgondolni?

A reklámanyagok hatékonysága abban rejlik, hogy a megfelelően pozicionált célcsoportot valóban sikerül e elérni és érzelmileg megragadni. A jó kapcsolatteremtéshez a reklámok világában is szükséges a harmonikus, önazonos megjelenés, az értékek kiemelése és az egyértelműen átadott üzenet. Fontos előre tisztázni, hogy kihez szólunk. Csak így tudjuk a kommunikációt megfelelően alakítani.

 

Elvégzett grafikai munkák száma

>5 000

Visszatérő megrendelők

87%

Visszajelzés

„A Print Wizardtól kapott grafikai tervek nem csak szépek, de hatékonyak is voltak. Kampányunk után 37% bevételnövekedést értünk el.”

Horvát Rudolf, műszaki kiskereskedő

Share This