nagy formátum vagy kis példányszám?

digitális nyomtatás

professzionális digitális nyomtatás

Kültéren akár 3-4 év időtartam!

A digitális nyomtatást azoknak a megrendelőinknek ajánljuk, akik reklámanyagaikat kisebb példányszámban, ám annál nagyobb formátumban kívánják legyártatni. Ez esetben digitális technikával megfelelő minőség mellett ügyfeleink az ofszet nyomtatás áránál jóval kedvezőbben hozzájuthatnak kivitelezésre szánt anyagaikhoz. A versenyképes ár mellett fontos szempont megfelelni a minőségi követelményeknek. 

 

Megállító tábla

Praktikus és feltűnő, hordozható, 2 oldalas reklámfelület, beltéri és kültéri használatra is egyaránt kiváló.

Esztétikus „A” alakú, lábakon álló, összecsukható alumínium tartószerkezettel, kipattintható kerettel, melyben könnyedén cserélhető az Ön reklámjával megnyomott plakát. Többféle méretben is létezik, a legelterjedtebb talán az A/1 méretű (594×840 mm) grafikával.

Az ára nyomtatással együtt, mennyiségtől függően változhat.

Molinó

Olcsó és feltűnő reklámozási lehetőség szinte korlátlan mérethatár nélkül, többnyire kültéri használatra.

Anyagát tekintve időjárásálló PVC ponyva, melynek többféle változata is van a kihelyezéstől és a felhasználástól függően, pl. frontlit, backlit, MESH (építési) háló, stb.

 

Poszter, Plakát

Az egyik legolcsóbb és legfeltűnőbb reklámlehetőség, ám a plakátnyomtatás koránt sem olyan egyszerű, mint ahogy azt  elsőre képzelnénk. Mivel a folyamat összetett, igyekszünk megrendelőink számára  felmerülő igényeknek legmegfelelőbb megoldásokat ajánlani, hogy megelégedve, legközelebb is hozzánk forduljanak plakátnyomtatási kívánságaikkal.

Méretét tekintve a standard A/4-től az óriásplakátig (BB) bármekkora lehet. Többféle papírból készülhet a kihelyezéstől és a felhasználástól függően, pl. kékhátú papír, fehérhátú Citylight papír, fényes fotópapír, stb.

A kültéri és beltérre szánt technológia között fontos különbség, hogy a kültérre szánt plakátokat oldószeres, UV álló festékkel nyomtatják, míg a beltéri plakátokat vízbázisú festékkel. Mindkettő digitális technológia, de az utcákon látott plakátok között a kültéri változat az elterjedtebb.

Az ofszetnyomással készült poszterek a napfény hatására viszonylag hamar (1-2 hónap alatt) elvesztik a színüket, kifakulnak, míg az oldószeres és UV álló nyomatok akár 2-4 évig is bírják.

A plakátpapír anyagai között is van különbség, hiszen itt is vannak vékonyabbak, vastagabbak, de kültérre döntő többségében a 120 g körüli kékhátú plakátpapírt szokták alkalmazni. A kékhátú plakátpapír jelentősége, hogy az újonnan felhelyezett plakáton nem fog “átütni”, átlátszani a hirdető oszlopon vagy táblán lévő régi plakát képe.

Amennyiben szüksége van poszteréhez keretekre, sínekre is, kérje ajánlatunkat!

Reklámtábla

Üzlet, műhely, raktár vagy iroda? Csak úgy találják meg a legkönnyebben, ha láthatóvá teszi magát reklámtáblával.

Számos formája létezik a legegyszerűbb műanyagtáblákon, a látványos 3D habbetűkön keresztül a világító táblákig, mi mindig igyekszünk az igényekhez és a lehetőségekhez alakítani az anyagokat, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, hogy az Önök üzletére figyeljenek fel leghamarabb.

Ára a kiviteltől, mérettől és mennyiségtől függ, kérjen ajánlatot tőlünk.

Rollup

Rendkívül praktikus és figyelemfelkeltő hordozható reklámfelület, leginkább beltéri használatra.

Ízléses alumínium szerkezet, melyből egy mozdulattal kihúzható az Ön reklámjával megnyomott szürkehátú (fényblokkoló) fólia, és ugyanilyen egyszerűen össze is csukható – mindez egy vállpánttal is ellátott fekete hordtáskával együtt. Két féle méretben a legelterjedtebb, 85x200cm ill. 100x200cm.

Az ára nyomtatással együtt, mérettől és mennyiségtől függően változhat.

X banner

Rendkívül praktikus és figyelemfelkeltő hordozható reklámfelület, leginkább beltéri használatra.

Műanyag tartószerkezet, melyből könnyen összeállítható  az Ön reklámjával megnyomott fólia vagy molinó – mindez egy vállpánttal is ellátott hordtáskával együtt. Legelterjedtebb méret: 60×160 cm.

Az ára nyomtatással együtt, mennyiségtől függően változhat.

Backlight

Moden, látványos megjelenés a világítással rendelkező poszterkeretekben.

Anyaga matt vagy fényes felületű műanyag fólia, melyen az Ön reklámja élénk színeivel hívja fel a leendő ügyfelei figyelmét.

Az ár kiviteltől, mérettől és mennyiségtől függően változhat, kérjen ajánlatot tőlünk.

Kirakat dekoráció

Kirakattal, üvegfelülettel rendelkező üzletek, boltok legjobb reklámozási lehetősége, melynek számos formája lehetséges, pl. betűvágott feliratok, öntapadós nyomatok laminálva, perforált ablakfóliák, stb. Az igényekhez és a lehetőségekhez alakítjuk és ajánljuk a legoptimálisabb anyagokat, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, hogy az Önök üzlete legyen a legjobb.

Ára a kiviteltől, mérettől és mennyiségtől függ, kérjen ajánlatot tőlünk.

Autódekoráció

Egyértelműen az egyik legjobb reklámozási lehetőséghiszen az utakat járva így juttatja el a legtöbb emberhez az Ön cégének a hírét. Számos formája lehetséges, pl. betűvágott feliratok, öntapadós nyomatok laminálva, perforált ablakfóliák vagy akár a teljes színváltoztatás. Az igényekhez és a lehetőségekhez alakítjuk és ajánljuk a legoptimálisabb anyagokat, hogy az Önök üzlete gördülékenyen haladjon tovább.

Ára a kiviteltől, mérettől és mennyiségtől függ, kérjen ajánlatot tőlünk.

Vászonképek

Esztétikus lakásdekoráció, de kiállításokra is nagyszerű megoldás a pamut alapú művészeti vászonkép vakrámára feszítve.

A festék UV álló, vízálló, a képek nedves ronggyal tisztíthatóak. A vakráma minőségi lécekből készül, a nagyobb méreteknél plusz merevítőkkel vannak ellátva.

Szinte bármilyen méretben és variációban legyártható, de a kép minőségének meg kell felelni a kívánt méretnek.

Ára a mérettől és a mennyiségtől függ, minden esetben egyedi árat adunk.

Öntapadós matrica

Minden méretben, formában. Csomagolások kiegészítőjeként, díszítésre, védjegy megjelölésre, reklámcélú felhasználásra egyaránt kiváló hordózófelület.

Sajtófal POP UP

Domináns, tetszetős és praktikus hordozható reklámfelület, leginkább beltéri használatra.

Gyorsan összeállítható alumínium szerkezet, melyre mágneses megoldással könnyedén  felrakható az Ön reklámjával megnyomott műanyag lemezek – mindez 2 db halogén lámpával és gurulós bőrönddel együtt. Kétféle méretben a legelterjedtebb, 3×3 ill. 3×4 osztásban (pontos grafikai méret a képen látható)
Az ára mérettől. mennyiségtől függően változhat.

digitális nyomtatás

Két Fontos Szempont

MIKOR ÉRI MEG?

Kisebb példányszámú megrendelés esetén ár-érték arányban előnyösebb a digitális nyomtatást választani. Ajánlatkéréskor végzünk egy körültekintő kalkulációt, hogy a legjobb ajánlatot adhassuk át. Még a nyomdai megrendelés előtt jelezzük megrendelőinknek, hogy az ofszet vagy a digitális nyomtatás lehet a gazdaságosabb számára. 

konrét előnyök

Ha csupán pár darab plakátot szeretnénk nyomtatni rövid határidővel, válasszuk a digitális nyomtatást! Ha meghívót szeretnénk nyomtatni, ahol minden egyes példányon más a címzett, más a megszólítás, a digitális nyomtatást javasoljuk. A digitális nyomás esetében nincs méretkorlát, bármekkora méretet legyártunk.

Elvégzett digitális nyomdai munkák száma

>7 000

Visszatérő megrendelők

87%

Visszajelzés

„Kiállítási standunk kiválóan sikerült!
A tervezéstől az utolsó kép felrakásáig mindenben segített a Print Wizard.”

Békeffy Gábor, Széf-97 Kft. CEO

Share This