Rólunk

cmykPrint Wizard – Plakátnyomtatás, poszternyomtatás.

A Print Wizard Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy ügyfelei számára professzionális és sokrétű nyomdai szolgáltatásokat nyújtson, grafikai részlege pedig színvonalas és hatékony megoldásokat kínáljon megrendelői számára. Csapatunk tagjai több mint 20 év tapasztalattal bírnak, szakmai hozzáértésükkel és a sok év alatt kialakított kapcsolatrendszerével egyaránt támogatva ügyfelei igényeinek megvalósítását.

A nyomtatás és reklámgrafika területén nagy számmal találhatóak cégek, akik hasonló szolgáltatással próbálnak ügyfeleik rendelkezésére állni. Azonban a legfontosabb kritériumnak – szakmai hozzáértés, célirányos, jó minőségű géppark, versenyképes ár és pontos határidők – csak kevesen tudnak megfelelni.

A Print Wizard Kft. azon túl, hogy megfelel az összes fentebbi kritériumnak, a megrendelt munkák mindegyike végig van kísérve cégünk képviselője által a megrendeléstől a leszállításig minden munkafázison. Ezzel a kiemelt odafigyeléssel biztosítjuk ügyfeleink számára azt, hogy ne kelljen választani a gyorsaság, a precíz, pontos kivitelezés és a kedvező ár között.