Grafikai stúdió

grafikaistudioEgy jól elkészített grafikai munka…

lényegesen több mint információk esztétikus formában történő közlése.

Ezt az alapszabályt sajnos még mindig túlságosan kevesen veszik figyelembe, holott éppen a megnövekedett reklámözön hatására egyre több inger zúdul ránk. Így sokszor nehézkessé válik a szelektálás, a reklámanyagok jó része ebből adódóan nem éri el a kívánt hatást.

A reklámanyagok hatékonysága abban rejlik, hogy a megfelelően pozícionált célcsoportot valóban sikerül e elérni és megérinteni. A jó kapcsolatteremtéshez a reklámok világában – éppúgy, mint a való életben hasonló dolgok szükségesek: harmonikus, önazonos megjelenés, nyitottság, bátorság és megfelelő módon, célirányosan átadott üzenet. Tudnunk kell, hogy kihez szólunk és kommunikációnkat az adott célcsoportnak megfelelően kell alakítanunk.

Grafikai stúdiónk elsődleges célja a fentebbiek figyelembe vételével megtervezett anyagok elkészítése, legyen az cégarculat, hirdetés, szóróanyag vagy webdesign. Meggyőződésünk, hogy az esztétikai megjelenés fontos, de sosem lehet végcél, csupán egy eszköz ahhoz, hogy a pontosan megfogalmazott üzenetre épített kreatív ötlet megfelelő formát ölthessen.

Grafikai stúdiónk az alábbi szolgáltatásokat kínálja:

  • KREATÍV ÖTLETPARK: Szlogen, szövegezés, képi ötletek kidolgozása
  • GRAFIKAI TERVEZÉS: Meglévő kreatív ötletek alapján esztétikus és professzionális kidolgozás
  • TELJESKÖRŰ NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉS: Tördelés, nyomdai előkészítés